Nova vest
Tenis

Petak, 07.05.2010.

18:10

Troickom malo i dve meč lopte

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je u četvrtfinalu Serbia Opena od četvrtog nosioca Stanislasa Vavrinke sa 2:1, po setovima 7:5, 6:7, 7:6.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Troicki, koji je na turniru u Beogradu postavljen za šestog favorita, imao je u taj-brejku trećeg seta dve vezane meč lopte, ali nije ih iskoristio. Vavrinka prvi vođstvu Troickog od 6:4 vezao četiiri poena i tako se plasirao u polufinale gde će igrati protiv Amerikanca Džona Iznera, koji je savladao Francuza Rišara Gaskea sa 2:6, 7:6 (8:6), 6:3.

Tokom celog duela Troicki i Vavrinka su vodili veliku borbu, uglavnom sa osnovne linije, a viđen je samo jedan brejk, do kojeg je došao Vavrinka u poslednjem gemu prvog seta. U drugom setu viđena je ista slika, ali je došlo do taj brejka u kojem je Troicki uspeo da dođe do izjednačenja u setovima.

U odlučujućem setu oba igrača sui mala istu taktiku pa je ponovo došlo do taj brejka u kojem je Troicki imao dve meč lopte, ali je obe propustio, dok je Vavrinka potom došao do svoje prve meč lopte i iskoristio je.

Imao sam meč u rukama i ispustio sam ga. Sve sam uradio, ali nedovoljno za pobedu”, rekao je Troicki posle duela sa Vavrinkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve