Nova vest
Tenis

Utorak, 25.08.2009.

22:02

Cibulkova se povukla sa US Opena

Slovakinja Dominika Cibulkova povukla se sa poslednjeg grend slema u sezoni, Otvorenog prvenstva SAD, zbog povrede rebra, saopštili su organizatori turnira.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Cibulkova je 16. teniserka sveta i bila bi među nosiocima na US Openu, a zbog njenog odustajanja Italijanka Alberta Brijanti će biti u glavnom žrebu, koji se održava u četvrtak. Organizatori turnira - Američka teniska asocijacija (USTA), saopštili su i listu nosioca. USTA prati WTA i ATP listu, pa su za prve nosioce postavljeni Dinara Safina i Rodžer Federer.

Srpska teniserka Jelena Janković je peti nosilac, a Ana Ivanović 11, dok je Novak Đoković postavljen za četvrtog nosioca.

Takmičenje na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku počinje u ponedeljak 31. avgusta. Titulu brane Rodžer Federer, koji je prošle godine pobedio Endija Marija sa 3:0 u setovima, i Serena Vilijams, koja je bila bolja od Jankovićeve sa 6:4 i 7:5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve