Jelena zadovoljna novom haljinom

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da je zadovoljna novom haljinom, ali ne i patikama na startu Australijan opena.

Izvor: B92 Australija
Podeli

Izveštače sa prvog grend slema sezone je interesovala zelena haljina Jankovićeve, a posebno njena najava da će uskoro i sama kreirati odeću. "Sviđa mi se haljina, volim zelenu boju. Haljina je svetla, čini mi se da izgleda ženstveno", kazala je 23-godišnja Beograđanka.

Jankovićeva je nedavno potpisala ugovor sa kineskom kompanijom Anta Sports Produkts, koja ju je opremila za turnir u Melburnu.

"Haljinu nisam ja kreirala, ali ću ubuduće sa dizajnerskim timom praviti svoje haljine, ali i raznu drugu odeću sa mojim imenom", kazala je Jankovićeva posle pobede od 2:0 (6:1, 6:3).

"Oni (Anta Sports) su novi u tenisu, a za mene je velika čast što su me izabrali za prvo zaštitno lice", dodala je najbolja teniserka sveta.

Jankovićeva, ipak, nije bila sasvim zadovoljna opremom. Problem su bile patike.

"Stopala su mi gorela. Djonovi su se upalili. Verovatno ste i videli da sam stavljala led na stopala, pokušavala da ih ohladim... Reći ću im da stave neku klimu u patike. Tehnologija napreduje, a to bi zaista bilo lepo", navela je nasmejana Jankovićeva.

Prvog dana takmičenja u Melburnu temperatura je bila 36 stepeni Celzijusa, dok je na terenima još toplije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.