Tipsarević ne igra u Bratislavi

Izvor: B92, Sportski žurnal
Podeli

Druga „tabla“ srpske Dejvis kup reprezentacije Janko Tipsarević neće igrati u meču sa Slovačkom, prenosi „Sportski Žurnal“. Tipsarević (trenutno 43. na ATP listi) je za ovaj sportski dnevnik rekao da još uvek nije sanirao povredu koja ga muči nedeljama unazad i zbog koje je bio primoran da preda svoje mečeve na Olimpijskim Igrama, ali i na US Openu:

„ Nisam se oporavio 100 posto. Na sreću, razlika između nas i Slovaka je dovoljno velika, tako da se moje odsustvo neće osetiti. Nisam verovao da će oporavak teći tako sporo. Da stvar bude gora, po povratku iz SAD sa US Opena, još jednom sam izvrnuo zglob, ali manje, pa sada sve ide polako“ rekao je Tipsarević koji se nalazi u svojoj bazi u Barseloni.

Očekuje se da će selektor Obradović uputiti poziv Bozoljcu ili Vemiću, koji će popuniti sastav, ali je očekivati da će upražnjeno mesto iza Novaka Djokovića zauzeti Viktor Troicki koji igra odlično tokom ove sezone.

Tenis

FED Kup: Srbija - Japan

Najbolje teniserke Srbije dočekuju izabrani tim Japana na svom terenu, a naknadno će biti odlučeno gde će meč biti održan. Naše reprezentativke kao domaćini imaju

Tenis petak 12.09. 15:32 Komentara: 16

ATP: Davidenko nevin

Davidenko, tada peti igrač sveta, bio je pod optužbom da je izmislio povredu stopala zbog koje je u trećem setu predao meč autsajderu iz Argentine. Pojedine evropske

Tenis petak 12.09. 16:06 Komentara: 18