Nova vest
Tenis

Petak, 07.03.2008.

13:46

Humanitarna pomoć Jelene Janković

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Jelena Janković se odrekla honorara sa humanitarnog meča "NAJJ za Srbiju" u korist 22 porodice iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije i bolnice "Stefan Visoki" iz Smederevske Palanke, saopšteno je iz Narodne kancelarije predsednika Srbije. Proslavljena teniserka je u saradnji sa Kancelarijom, navedeno je u saopštenju, donirala 2.696.800 dinara, koliko joj je agencija "Femili sport" (Family Sport) dodelila za učešće u meču.

"Jako sam sreća što sam u mogućnosti da pomognem koliko mogu onima kojima je pomoć najpotrebnija i uvek ću se truditi da tu obavezu koju sam sebi dala sprovedem u delo na bilo koji način", kazala je Jelena Janković, a prenosi Kancelarija.

Humanitarni spektakl "NAJJ za Srbiju" održali su najbolji srpski teniseri Jelena Janković, Ana Ivanović, Novak Đoković i JankoTipsarević, 7. decembra prošle godine u Beogradskoj areni pred oko 20.000 gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve