Nova vest
Tenis

Četvrtak, 07.02.2008.

19:37

DK: Srbija i bez Zimonjića na Ruse?

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Dejvis Kup reprezentacija doživela je novi peh pred duel sa Rusijom koji počinje u petak. Pored Janka Tipsarevića koji zbog stomačnog gripa, ali i povrede butnog mišića, sigurno neće nastupiti u singlu, pod znakom pitanja je nastup našeg najboljeg dubl igrača Nenada Zimonjića. Zimonjić ima virusnu infekciju i povišenu temperaturu, dok je Novak Đoković premoren zbog česte promene vremenskih zona.

Ipak, selektor Obradović može da, za sada, računa na Đokovića i Troickog.

"Poznato je da postoji taj virus koji nam je desetkovao tim, ali ćemo mi u svakom slučaju pokušati da pružimo svoj maksimum. U prvom meču će igrati Novak, a u drugom Viktor. U petak ćemo tačno znati o čemu se radi i koliko će igrači biti spremni za taj duel", rekao je Obradović.

Selektor je dodao da je sa Rusima sve u redu i da ne postoji mogućnost da se meč privremeno odloži.

Zanimljivo je da se i Nemac Tomi Has žalio na stomačne probleme upravo na meču u Moskvi, koji su dve reprezentacije odigrale u novembru prošle godine. Kompletan tekst o tom slučaju možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu