Nova vest
Tenis

Četvrtak, 31.01.2008.

14:51

Endi Marej propušta Argentinu

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Britanski teniser Endi Merej izostaće sa mečeva Dejvis kupa koje njegova reprezentacija igra sa Argentinom zbog problema sa kolenom. 12. teniser sveta, koji je izgubio u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije od Džoa- Vilfrida Conge, rekao je da ne želi da rizikuje i da pogorša povredu.

’’Imao sam snimanje ove nedelje. U saglasnosti sa mojim timom, odlučili smo da je bolje da ne igram u Dejvis kupu sa Argentinom. Veoma sam razočaran što se naću pridružiti saigračima u reprezentaciji u Buenos Airesu zato što volim da igram za svoju zemlju i uvek sam užiovao u timskoj atmosferi u Dejvis kupu’’, rekao je Marej.

Marej je izjavio da je sada oprezniji posle povrede zgloba koju je imao prošle godine i zbog koje nije učestvovao ni na Rolan Garosu ni na Vimbldonu.

’’Prošle godine je bilo teško sa povredom zgloba. Naučio sam koliko je važno da vodim računa o svom telu i ne želim da napravim grešku u budućnosti. Preduzimanje ove preventivne mere je veoma teška odluka zato što nisam igrao celu sezonu prošle godine’’, rekao je Marej.

Britanac je ušao među prvih deset igrača posle pobede na Otvorenom prventsvu Katara ali je porazom u 1. kolu Ozi Opena pao na 12. mesto ATP liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve