Nova vest
Fudbal

Subota, 23.06.2018.

22:48

Krstajić pod okom FIFA, možda i on bude sankcionisan

Selektor fudbalera Srbije Mladen Krstajić možda bude sankcionisan zbog komentara posle meča protiv Švajcarske, jer je međunarodna fudbalska asocijacija (FIFA) pokrenula disciplinski postupak protiv njega.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstajić pod okom FIFA, možda i on bude sankcionisan
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

FIFA je protiv selektora Krstajića otpočela disciplinski proces zbog komentara koje je srpski stručnjak uputio sudiji meča Srbija – Švajcarska posle meča dveju reprezentacija, koji su 'neutralni' dobili 2:1.

Krstajić je rekao da bi sudiju tog meča Feliksa Briha poslao u Hag, a taj komentar, uz još pojedine, je prouzrokovao to da FIFA ovako reaguje.

Disciplinski postupak pokrenut je i protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog nereda navijača, koji su pravili manje nerede i iskazivali politički nekorektne i napadne poruke, navedeno je u saopštenju FIFA.

Međunarodna fudbalska asocijacija je takođe pokrenula i postupak protiv švajcarskig igrača albanskog porekla, Džerdana Šaćirija i Granita Džake,

zbog neprikladnihi proslava golova albanskim dvoglavim orlom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve