- Rusija 2018 -

Albanci: Naučimo Srbe da im je poraz deo DNK

Tviter profil "Albanian soccer", koji prati fudbalska dešavanja u Albaniji, poslao je provokativnu poruku pred meč Srbije i Švajcarske, koji igraju u drugom kolu grupe E Mundijala u Rusiji.

Srbija, Švajcarska
Podeli
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Reprezentacije Srbije i Švajcarske u petak od 20 časova odigraće utakmicu i očekuje se da ovaj meč bude pun naboja i intenziteta, pošto protivnik naše selekcije u sastavu ima veliki broj igrača rođenih u Albaniji i na Kosovu.

Baš zbog toga u Albaniji sastav Švajcarske smatraju kao njihov "B" tim i nema sumnje da će "Časovničari" imati veliku podršku iz ove države.

Profil koji na Tviteru prati 2.000 ljudi napisao je "da bi svi trebalo da upišu 22. jun u kalendar jer se tad igra meč između Srbije i Švajcarske".

"Upišite svi u svoj kalendar datum 22. jun – Srbija protiv Švajcarske (B tim Albanije). Ovaj meč će sigurno biti napet. Naučimo te Srbe da im je poraz deo DNK".

U sastavu Švajcarske, između ostalog, igraju Džerdan Šaćiri, Blerim Džemaili, Valjon Behrami i Granit Džaka. Ovo nije prvi put da stiže provokacije, pošto je i Šaćiri ranije postavio sliku kopački sa zastavom tzv. Kosova.

Koliko su "temeljni i posvećeni svom poslu" najbolje govori objava da je Behrami prvi Albanac koji je nastupao na četiri različita Svetska prvenstva.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu