- Rusija 2018 -

Dzagojevu stradali mišići butine, čeka se magnetna

Fudbalski savez Rusije je putem svog naloga na društvenim mrežama obelodanio šta je povredio napadač "Zbornaje" Alan Dzagojev.

Rusija, Saudijska Arabija
Podeli
Getty Images
Getty Images

Dzagojev je izašao iz igre posle samo 23 minuta prve utakmice Mundijala 2018. protiv Saudijske Arabije, a zamenio ga je Denis Čerišev.

"Alan Dzagojev je povredio mišiće zadnje lože. Težina, okolnosti povrede i terapija će biti određena kada stignu rezultati magnetne rezonance. Ozdravi Alane!", poručili su iz FS Rusije.

Rusija je u trenutku kada je Dzagojev izašao već vodila 1:0, a Čerišev, koji ga je zamenio, duplirao je prednost u finišu prvog poluvremena.

Vesti

Mesi i Aguero, gde ste?

Argentina je pred eliminacijom sa Svetskog prvenstva u Rusiji, a deo razloga za to može se potražitii i u učinku Lionela Mesija i Serhija Aguera.

Vesti četvrtak 21.06. 22:05 Komentara: 74

Iz Lucerna na meč sa Srbijom stigli na traktoru iz 1964.

Švajcarac Beat Študer i dvojica prijatelja prešli su skoro 2.000 kilometara na epskom putovanju traktorom po autoputevima i gradskim gužvama i stigli u Kalinjingrad, rusku enklavu na Baltičkom moru, kako bi tu u petak uveče gledali utakmicu voljene Švajcarske protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Vesti četvrtak 21.06. 19:11 Komentara: 5
strana 1 od 25 idi na stranu