Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.07.2018.

22:27

Francuzi u delirijumu: Ovo je normalna stvar za nas

Napadač reprezentacije Francuske Antoan Grizman rekao je da je utakmica bila teška, ali da je njegova ekipa znala šta želi i da nije preskakala korake na putu ka cilju.

Izvor: B92

Autor:B92

Francuzi u delirijumu: Ovo je normalna stvar za nas
Getty images

"Hrvatska je igrala odlično, ali uspeli smo da se vratimo. Znali smo da igramo u finalu Svetskog prvenstva i išli smo korak po korak. Ne možemo da dočekamo da vratimo pehar u Francusku", rekao je on.

Defanzivac Adil Rami rekao je da je ponosan što je sa reprezentacijom osvojio Svetsko prvenstvo.

"To je ništa, to je normalna stvar za nas", rekao je Rami kroz smeh.

"Ovo je ludo, ne možemo čak ni da zamislimo. Ponosni smo što smo našu zemlju učinili ponosnom. Ja sam marokanskog porekla, ja sam Francuz, ja volim moju zemju, volim obe zemlje. Jedva čekamo da slavimo u Francuskoj, svi se zabavljaju, ovo je velika stvar. Mnogo smo se žrtovali, mnogo smo radili. Čini se da je lako biti profesionalni fudbaler, ali danas smo svetski prvaci u najpopularnijem i najtežem sportu na svetu", naveo je on.

Rami je rekao da je njegov saigrač Pol Pogba dao veliki doprinos, da je veliki tehničar i da je pokazao da je postao vođa ekipe.

Korenten Toliso rekao je da mu se ispunio san.

"Ovo je san, dečački san. Ponosni smo, kao i svi Francuzi koji su bili na Jelisejskim poljima, u Lionu, svuda. Jedva čekamo proslavu, mi smo svetski prvaci", naveo je on.

Francuska je u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji savladala Hrvatsku 4:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve