Nova vest
Rukomet

Utorak, 27.06.2023.

11:10

Selektor Srbije neće preuzeti Partizan

Selektor Srbije Toni Đerona neće preuzeti Partizan, uprkos tome što se dovodio u vezu sa crno-belim i praktično već viđen na tom mestu.

Izvor:

Autor:

Selektor Srbije neće preuzeti Partizan
Foto: Starsrport

Vest je potvrdio specijaliovani portal "Balkan Handball" , koji prenosi da do dogovora između dve strane nije nije došlo.

Kako stoji u tekstu, u jednom trenutku se prenosila informacija o ugovor na tri sezone kada pregovori nisu ni bili u toku, što nas dovodi do zaključka da Đerona nije ni bio toliko blizu Partizana koliko se stekao utisak u jednom trenutku,

Tome je doprinela i izjava predsednik Rukometnog kluba Partizan Željka Perkunića.

"Postoje velike šanse da Toni Đerona postane trener Partizana, ali moram da kažem da još nije potpisao. Pregovori su još u toku. Ono što je nama najvažnije njemu se sviđa naš plan da u prvom redu razvijamo igrače, da okosnicu čine mladi domaći igrači, koji će biti sadašnjost i budućnost reprezentacije. To je ono sa čim se i on slaže i to nam daje za pravo da verujemo da ćemo uspešno završiti pregovore i da ćemo uskoro moći da kažemo da je Đerona trener Partizana", rekao je Perkunić.

Đerona ima još godinu i po dana ugovor sa Rukometnim savezom Srbije i fokusiran je na nastup na EHF EURO 2024 i borbu za olimpijske kvalifikacije.

Bez kluba je od aprila kada je napustio francuski Šartr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu