Nova vest
Rukomet

Subota, 15.01.2022.

22:50

"Znamo kako da pobedimo Francusku"

Selektor Srbije Toni Đerona i golman Vladimir Cupara govorili su na konferenciji za medije posle poraza od Hrvatske na Evropskom prvenstvu.

Izvor: MT

Autor: MT

Srdjan StevanovicStarsportphoto

Naša selekcija izgubila je rezultatom 23:20, a za plasman u narednu rundu potrebna je pobeda nad Francuskom od dva gola razlike.

"Čestitke Hrvatskoj. Na kraju prvog poluvremena imali smo najveći problem. Bilo je teško posle vratiti se u drugom poluvremenu. Borili smo se da se vratimo, ali to nije bilo moguće. Gubili smo dosta lopti, takođe, njihov golman je imao neke sjajne odbrane. Bilo je problema u napadu protiv jake odbrane. Slažem se da je tim koji je igrao bolju odbranu – pobedio. Zadovoljan sam timskim duhom, kako su igrači radili. To nije bilo dovoljno, ali nastavljamo, probaćemo da poboljšamo našu igru", rekao je Đerona.

Cupara veruje da Srbija može da slavi protiv Francuske.

"Čestitam mojim prijateljima, treneru, saigračima, što smo se borili večeras. Čestitam Hrvatskoj na pobedi. Protiv Francuske ćemo dati sve od sebe. Ako hoćemo da igramo u glavnoj rundi, moramo da pobedimo. Znamo kako to da uradimo, kako da se pripremimo i daćemo sve od sebe", rekao je Cupara.

Utakmica između Srbije i Francuske je na programu u ponedeljak od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve