Nova vest
Tenis

Sreda, 31.05.2017.

08:30

Tipovi, dan IV: Favoriti pojačavaju tempo

Da nismo potcenili Medison Kiz utorak bi bio savršen dan, ovako smo opet bili 2/3.

Izvor: B92

Autor:B92

Tipovi, dan IV: Favoriti pojačavaju tempo

U sredu se zbog toga kladimo na favorite.

12:20 Garbinje Mugurusa – Ana Kontavejt
1s1 kvota 1,6

Španjolka je dobro počela odbranu trofeja, rutinski je nadigrala Frančesku Skjavone i najavila uspon forme. Rivalka joj je Estonka koja je takođe bila maksimalna na startu, ali je 48 pozicija slabije rangirana. Kontavejt jeste nadigrala Mugurusu u Štutgartu krajem aprila, ali baš zbog toga verujemo da će Španjolka želeći revanš krenuti ozbiljno od starta i dobiti prvi set.

13:05 Novak Đoković – Žoao Souza
H1 (-9,5)

Đoković je oscilirao u prvom meču, ali je bio maksimalan, i pokazao da bi stari Novak mogao vrlo brzo da se vrati na površinu. Rival mu je 59. teniser sveta koji mu nije oduzeo nijedan set u prethodna tri susreta. Osim toga, do meča sa Jankom Tipsarevićem bio je u seriji od šest poraza na pet turnira. Razlog više za ubedljivu pobedu Đokoviću je možda i "osveta" za zemljaka, jer je Portugalac preokrenuo posle drame koju je napravio sa sudijama.

13:35 Rafael Nadal – Robin Hase
ug manje (27,5) 1,75

"Bik sa Maljorke" je naoštren da stigle do jubilarne desete titule u Bulonjskoj šumi. Lagano je slavio u prvom kolu dozvolivši Benoi Peru da osvoji svega šest gemova. Njegov sledeći rival je u istom rangu kao Francuz, a u prethodna dva međusobna duela ga je lagano dobijao. Nadalu je najvažnije da što svežiji dočeka završnicu turnira, pa mu u prilog idu samo brze pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve