Nova vest
Tenis

Četvrtak, 01.06.2017.

09:30

Švarcman: Protiv Noleta moram i više od 100%

Argentinski teniser Dijego Švarcman rekao je da mu je protiv Novaka Đokovića potrebna savršena partija kako bi imao šanse za pobedu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Švarcman: Protiv Noleta moram i više od 100%
Photo by Michael Steele/Getty Images

Švarcman će biti Novakov protivnik u trećem kolu Rolan Garosa, pošto je u tri seta eliminisao Italijana Stefana Napolitana.

Od našeg specijalnog izveštača iz Pariza Nikole Đukića.

“Moram da sve segmente u igri i da budem fokusiran na oporavak. Moraću sa svojim timom da radim na oporavku tela, pokušaću da igram bolje nego u prethodna dva meča i moraću da odigram iznad 100% mogućnosti protiv Noleta. Pokušaću da to uradim, drugi put ću igrati na stadionu 'Filip Šatrije' i hoću da uživam“, rekao je Švarcman.

On se potom osvrnuo na duel sa Napolitanom.

“Meč je bio dobar, malo sam bio nervozan u drugom setu, ispustio sam nekoliko šansi jer sam imao brejk lopte. Posle prvog seta je pozvao fizioterapeuta, malo sam se unervozio, ali sam odigrao dobro krajem drugog i početkom trećeg seta. To je dobro jer će sledeći korak biti veoma težak“, dodao je Argentinac.

Đoković je upoznat sa igrom 24-godišnjeg Švarcmana sa kojim je igrao samo jednom u karijeri.

“Švarcman je jedan od najeksplozivnijih igrača na turu. Nizak je, ali zato poseduje veliku brzinu i šljaka mu je omiljena podloga. Ipak, ima određene slabosti koje ću pokušati da napadam”, istakao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu