Nova vest
Tenis

Utorak, 30.05.2017.

09:00

B92 ponovo spaja legende – Đoković i Maradona!

U intervjuu koji je ekskluzivno dao za B92.net legendarni Dijego Armando Maradona govorio je o "fenomenu" Novaku Đokoviću.

Izvor: Nikola Đukić

Autor:Nikola Đukić

B92 ponovo spaja legende – Đoković i Maradona!
Novak Ðokoviæ@Twitter

Maradona je u više navrata isticao da se divi Đokoviću, a prilikom razgovora sa našim Nemanjom Đorđevićem mu je poslao poruke podrške.

"Obožavan je širom sveta i kada tako nešto kaže o meni, stvarno mi izuzetno laska. Veoma sam zahvalan na tome".

Od našeg specijalnog izveštača iz Pariza Nikole Đukića.

"Imam ogromno poštovanje za takvu sportsku veličinu, ali ga izuzetno cenim kao čoveka jer sam imao prilike da ga upoznam i provedem neko vreme sa njim. Igrali smo tenis, malo i fudbal dok sam boravio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na pripremama i turnirima, a on bio trener. Dolazio je da me podržava na mečevima, pa smo imali priliku da razgovaramo", rekao je Đoković o čuvenom Argentincu.

Novak je 'Božiju ruku' upoznao u Dubaiju gde su se družili neko vreme i tada je Maradona ostavio veliki utisak.

"Vrlo je emotivan, iskren, temperamentan i otvoren – vidi se da ima vrelu krv. Oseti se taj takmičarski duh u njemu i danas, iako se pre nekoliko decenija povukao iz fudbala. U njegovim očima se vidi žar, ne samo kada je u pitanju fudbal, neko i tenis. Kada ga gleda, jednako ga emotivno doživljava kao što je doživljavao i svoj sport. To je izvanredno videti".

Na našu konstataciju da je "El Grande" istakao da jedva čeka ponovo da vidi srpskog igrača, zadovoljno je odgovorio.

"I ja njega".

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu