Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.12.2022.

19:10

"Ma, dajte nam i te strašne Brazilce"

Hrvatski mediji oduševljeno izveštavaju o plasmanu njihove reprezentacije u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Izvor: MT

Autor: MT

EPA-EFE/Neil Hall

Vicešampion planete je u osmini finala eliminisao Japan, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (1:1, 3:1).

Junak je bio golman Dominik Livaković, koji je skinuo tri penala Japancima.

"Index" donosi naslov: "Hrvatska na penale prošla Japan i izborila četvrtfinale SP", dok "Tportal" piše o neizvesnoj završnici: "Drama sa srećnim završetkom za Hrvatsku! Dominik Livaković odbranio tri penala i odveo vatrene u četvrtfinale SP!"

"Jutarnji" kaže Hrvatska je u četvrtfinalu, a čudesni Livaković u neviđenoj drami odbranio tri penala!, a "Večernji": "Hrvatski heroji idu u četvrtfinale! Čudesni Livaković doneo četvrtfinale SP!"

"Net.hr" takođe u nebesa diže golmana Livakovića: "Veličanstveni vatreni nakon neviđene drame u četvrtfinalu: Livaković junak, skinuo tri penala u lutriji udaraca sa bele tačke", dok "24sata.hr" najavljuje četvrtfinale sa Brazilom: "Livi, hvala! Ma dajte nam i te strašne Brazilce, nema straha kad nam je na golu Zadranin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d