Mesi ne ide u penziju: Želim da nastavim kao šampion

Argentinski fudbaler Lionel Mesi istakao je posle osvojenog Svetskog prvenstva da je bio uveren da će podići "boginju".

Izvor:

Nedelja, 18.12.2022.

21:23

Mesi ne ide u penziju: Želim da nastavim kao šampion
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Mesi je postigao gol sa "bele tačke" u finalu i tako postao prvi igrač u istoriji Mundijala koji je postizao gol u svim fazama takmičenja.

"Nemam prave reči, sve je ovo neverovatno. Znao sam da će mi Bog dati pehar, bio sam siguran – ovo je velika radost za nas“, rekao je Mesi.

Za njega će ovo biti poslednji Mundijal.

"Odavno sam imao ovaj veliki san, želeo sam da reprezentativnu karijeru završim na Svetskom prvenstvu. Ne mogu da tražim više od ovoga“, dodao je Mesi.

Iako se iz te izjave može naslutiti da Mesi više nikada neće obući nacionalni dres, ubrzo je to demantovao.

"Neću se penzionisati iz nacionalnog tima. Želim da nastavim da igram kao šampion", rekao je Mesi za argentinski "TyC Sports".

Mesi se izjednačio sa Žistom Fontenom na listi najboljih strelaca sa 13 pogodaka, dok se sada osamio na vrhu liste igrača po broju golova u kojima je bio direktno uključen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: