Hrvat "divljao" pred novinarima: Sram te bilo, smrade jedan!

Hrvatski štoper Dejan Lovren je napravio vrlo neprijatnu scenu u miks zoni stadiona "Kalifa" u Dohi.

Izvor: SN

Subota, 17.12.2022.

20:45

Hrvat
Foto: Tanjug/AP Photo/Francisco Seco

Nakon pobede Hrvatske nad Marokom, novinari su čekali više od dva sata na igrače koji su slavili u svlačionici.

Hrvatski predstavnici medija ljubazno su ga zamolili da se obrati posle osvajanja bronze, ali je on to odbio, uz ne baš uobičajenu gestikulaciju.

U tom momentu se jedna koleginica nasmejala, kako je posle rekla, ne zbog te situacije, ali je usledila reakcija Lovrena.

Vratio se iza paravana i pitao:

"Šta je smešno? Sram vas bilo! Trebalo bi da budete ponosni, a vi to niste. Vi ste oni koji su nas pljuvali od samog početka. Sad se opet meni podsmevaš, smrade jedan!", besneo je Lovren.

Potom je jedan kolega pokušao da smiri situaciju.

"A ovo snimaš? A malopre kada mi se smejala to nisi snimio. Ovi ljudi mi se smeju, umesto da budu srećni", ponavljao je Lovren.

Vrlo neprijatna scena usred hrvatskog slavlja koja nikome ne ide u korist. Potom je hrvatski portparol došao da se izvini u ime igrača i zamolio da se Lovren "ne pegla", ali neke stvari ne bi trebalo da ostanu skrivene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: