Hansi Flik ostaje do EP u Nemačkoj

Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Hansi Flik ostaće na ovoj funkciji do završetka Evropskog prvenstva 2024. godine, prenosi "Sport1".

Izvor: B92

Nedelja, 04.12.2022.

14:03

Hansi Flik ostaje do EP u Nemačkoj
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Flik (57) je preuzeo nemačku reprezentaciju prošle godine od Joakima Leva, a ima ugovor do leta 2024.

Fudbaleri Nemačke nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Mundijala u Kataru, pošto su osvojili treće mesto u grupi E sa četiri boda.

"Sport1" navodi da članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Nemačke (DFB) i dalje veruju Fliku, a cene ga i reprezentativci ove zemlje.

Međutim, predsednik DFB-a Bernd Nojendorf očekuje da Flik što pre analizira igre Nemačke na SP 2022. i predloži moguća rešenja za probleme u pripremama za EP 2024. koje će biti održano u Nemačkoj.

Očekuje se da sastanak Flika i čelnika DFB-a bude održan tokom naredne nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: