Drama kod rivala Srbije – zašto je prva zvezda izbačena iz reprezentacije?

Izostanak kamerunskog golmana Andrea Onane sa meča protiv Srbije sve je iznenadio.

Izvor: MT

Ponedeljak, 28.11.2022.

16:45

Drama kod rivala Srbije – zašto je prva zvezda izbačena iz reprezentacije?
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Selektor "afričkih lavova" je posle susreta i remija (3:3) objasnio zašto je čuvar mreže Intera odstranjen iz selekcije.

"Morali smo da donesemo takvu odluku iako je on jedan od najboljih golmana u Evropi. Ne dovodimo u pitanje njegoe kvalitet, ali možda je njegov izostanak bio okidač ohrabrenja drugim igračima. Videćemo hoće li ostati sa nama. To zavisi od njega. Mora da poštuje pravila", rekao je Song.

Tamošnji mediji prenose da je Song ima zamerke na rizične poteze Onane, na šta mu ovaj nije ostao dužan, te je izbila žestoka svađa.

"Ja znam šta je moj zadatak, a to je da osiguram da tim ima prioritet u odnosu na pojedince. Andre je želeo da iskorači, prihvatili smo odluku i pokazali timski duh, kako poštujemo jedni druge. Znamo da je dobar golman, ali morali smo bez njega. Ako ne možete da se prilagodite zahtevima ekipe, onda morate da prihvatite odgovornost za takvo ponašanje. Ekipa je važnija od pojedinca. Sada nam je sav fokus na Brazilu i igračima koji žele da budu deo tima", dodao je on.

Kamerun će poslednji meč igrati protiv Brazila u petak od 20.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: