Selektor Kanade: Ponosan sam na ove momke

Kanada je poražena od Hrvatske sa 1:4, u meču drugog kola Grupe F na Svetskom prvenstvu.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 27.11.2022.

22:57

Selektor Kanade: Ponosan sam na ove momke
Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Selektor Kanade Džon Herdman izjavio je da je njegova ekipa "sjajno počela utakmicu", ali da je kvalitet Hrvatske u nastavku meča došao do izražaja.

"Imali smo sjajan početak utakmice. Posle dva gola koja smo primili, morali smo da napravimo promene, otvorimo prostor i to nas je izložilo njihovom kvalitetu u tranziciji", izjavio je Herdman.

Kanada je zabeležila oba poraza u prva dva kola, i ostala je bez šansi za plasman u osminu finala.

"Ponosan sam na momke. Pokušavali smo da izjednačimo, otvorili se i to je Hrvatska uspela da iskoristi. Pokazali smo u prvih 35 minuta da možemo da se nosimo sa najboljima. Nije im bilo lako 35 minuta", dodao je selektor Kanade.

On je izjavio i da je pored dva poraza "ponosan na igrače i na to kako su se pokazali na turniru".

"Sutra ćemo biti razočarani. To je normalno za takmičare. Ispisali smo delić sportske istorije naše zemlje. Čeka nas utakmica protiv Maroka. Želimo da pobedimo i pokažemo da smo na pravom putu", rekao je Herdman.

U poslednjem kolu Kanada će igrati protiv Maroka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: