Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 25.02.2019.

12:45

Sebić 29. na Svetskom kupu u Nju Delhiju

Trećeg dana takmičenja na Svetskom kupu u Nju Delhiju takmičilo se troje srpskih strelaca.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Sebić 29. na Svetskom kupu u Nju Delhiju
Foto:Starsport

Milenko Sebić je vazdušnom puškom zauzeo 29. mesto, dok su Sanja Vukašinović i Andrea Arsović bile uspešne u eliminacionom takmičenju malokalibarskom puškom iz trostava.

Milenko Sebić je vazdušnom puškom "ubio" 625,4 kruga što je bilo dovoljno za 29. mesto, u konkurenciji 95 strelaca. Od finala su ga delila 3,2 kruga.

Andrea Arsović je u drugoj grupi eliminacija trostava (tri puta 40 metara) pogodila 1.174 kruga, dva manje od vlastitog državnog rekorda i zauzela petu poziciju. Sanja Vukašinović je sa 1.167 krugova bila 11. u prvoj grupi.

Učestvovalo je ukupno 80 takmičarki, a u kvalifikacije je prošlo njih 60.

U utorak se završavaju pojedinačna takmičenja na Svetskom kupu u Nju Delhiju, a sem Vukašinovićeve i Arsovićeve Srbiju će predstavljati i Bobana Momčilović Veličković u gađanju vazdušnim pištoljem.

U sredu su na programu takmičenja mešovitih parova. Učestvovaće dva srpska miksa: Bobana Momčilović Veličković/Dimitrije Grgić (vazdušni pištolj) i Sanja Vukašinović/Milenko Sebić (vazdušna puška).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu