I fudbaleri Vojvodine i Partizana najavili otvaranje Sportskih igara mladih

Sjajna slika iz Novog Sada.

SNIzvor: B92
Podeli
SIM/slobodan Đurić
SIM/slobodan Đurić

Grad Novi Sad će biti domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih za region. Ceremonija je na program 15. Maja sa početkom u 10 h, na Trgu slobode. Povodom toga danas su na stadion Karađorđe fudbaleri Vojvodine i Partizana istrčali u majcama Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije.

Bilo je lepo videti fudbalere i sudije Super lige Srbije kako izlaze na teren i podržavaju najveću manifestaciju amaterskog sporta u Evropi.
Kao i mnogo puta do sada FK Vojvodina i FK Partizan su se priključili promociji i podršci Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, dajući podršku deci, sportu i promociji zajedništva, fer pleja i drugarstva kao osnovnih ciljeva ovih Igara.

Portal B92 se priključio medijskom pulu Dunav osiguranje Sportskih igara mladih i ove sezone pratićemo dešavanja po celoj Srbiji ali i regionu. Sve zbog dece Srbije, koja uz podršku Vlade Srbije, sponzora i prijatelja mogu besplatno da se takmiče u sportovima koje vole (tenis, basket 3 na 3, rukomet, odbojka, odbojka na pesku, stoni tenis, šah, atletika, Coca Cola cup u malom fudbalu i LINO između dve vatre).

Igre spajaju region, učesnici su deca osnovnoškolskog uzrasta sa teritorije Republike Srbije, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Deca ne moraju biti aktivni sportisti, već samo ljubitelji druženja i zdravog načina života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.