Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.02.2024.

09:50

Bogdanović i Embid saigrači? Filadelfija se raspituje

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlanta Hoksa, zanimljiva je opcija čelnicima Filadelfije.

Izvor: B92

Autor:B92

Bogdanović i Embid saigrači? Filadelfija se raspituje
Foto: Profimedia

Kako prenosi tamošnji novinar Kajl Njubek, pozivajući se na izvore iz NBA lige, Seventisiksersi su već okrenuli broj tima iz Džordžije kako bi saznali šta traže u zamenu za Bogdanovića.

Iako ne navodi precizan odgovor Hoksa, Njubek ističe da bi njihovi zahtevi bili poprilični kako bi uopšte i počeli da razmišljaju o Bogdanovoj selidbi.

Bogdanović ima ugovor do kraja sezone 2025/26, uz timsku opciju za produžetak na još jednu sezonu, tako da je Atlanta u sigurnoj poziciji kada je reč o košarkašu koji beleži poenterski najbolju sezonu karijere sa 17,1 poenom u proseku uz tri skoka i gotovo tri asistencije po meču.

Drugo ime koje se dovodi u vezu sa Filom, namerenoj da dobije kombo beka, je Malkolm Brogdon iz ekipe Portlanda. Brogdonu sleduje 22,5 miliona ove sezone i sledeće, a ni Trejlblejzeri nisu zainteresovani da ga trejduju, osim u slučaju primamljive ponude.

Kako dodaje Njubek, u Filadelfiji traže igrače koji su spremni da doprinesu odmah u plej-ofu, ali timovi zauzvrat zahtevaju više pikova prve runde ili dobro pozicionirani pik i nekoliko zamena.

Na to u Filadelfiji nisu spremni, uvereni da taj kapital može biti bolje iskorišćen i da će vredeti više pred novi draft.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu