Nova vest
Košarka

Utorak, 30.05.2023.

21:20

"Jokić ne voli košarku" VIDEO

Nekadašnji NBA košarkaš Ajzea Tomas objasnio je neobičan odnos koji njegov nekadašnji saigrač Nikola Jokić ima prema sportom kojim se bavi.

Izvor:

Autor:

EPA-EFE/ALLISON DINNER

Nekadašnji poslednji pik na draftu 2011. godine je kratko bio član Denver Nagetsa između 2018. i 2019. godine što je bilo dovoljno za domaćine podkasta u kom je gostovao da ga upitaju kakav je srpski centar "u stvarnom životu".

"Uvek kažem, Džoker... njemu se košarka sviđa, ne voli je. Samo se tako ‘zalomilo‘ da je dobar u njoj. Kao (da pomisli) ‘Prokletstvo, moram večeras da imam tripl-dabl od 40 poena‘. Takvim se čini, ne kažem da ne voli igru, ali mu je ona sa strane i samo se tako poklopilo da je dobar u njoj", rekao je kontradiktorni Tomas.

Potom je dao paralelu sa regularnim poslovima.

"To je kao da se otkuca po dolasku na posao, odradi šta ima, ode kući i radi šta god mu se dođavola radi", dodao je Tomas.

Nekadašnji MVP kandidat je otkrio da mu je poslao poruku nakon četvrte i poslednje utakmice protiv LA Lejkersa u finalu Zapadne konferencije.

"Pisao sam mu posle poslednje utakmice i poručio da osvoje titulu. Odgovorio mi je ‘Imamo sjajnu šansu‘. To je bila poruka. Niko drugi to ne bi rekao", zaključio je Tomas propraćen smehom u studiju.

Poslednji angažman u NBA Tomas je imao sa Šarlotom prošle godine, a tokom perioda u najjačoj ligi sveta branio je boje Sakramenta, Finiksa, Bostona, Klivlenda, Lejkersa u dva navrata, Vašingtona, Nju Orleansa i Dalasa.

Najbolju sezonu u karijeri je imao 2016/17 sa Seltiksima kada je u proseku beležio gotovo 29 poena i šest asistencija po meču.

@hoopscat “We have a great opportunity” 🔥 via: Throught the Wire Pod #nba #nbapodcast #nbaplayoffs #nikolajokic #isaiahthomas #nbastories #hoopscat #fyp ♬ original sound - 🏀 HoopsCat 😼

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d