Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.05.2023.

18:23

"Mislio sam da je Embid MVP, ali Džoker..." VIDEO

Zvezda Portlanda Demijen Lilard smatra da je Nikola Jokić možda i najbolji igrač u čitavoj NBA ligi.

Izvor:

Autor:

Foto: Profimedia

Lilard se obratio svojim pratiocima na Instagramu uživo, a jedna od tema je bio i košarkaš Denvera.

Kako je rekao, ranije je smatrao da je Džoel Embid opravdani MVP, ali je sad pitanje da li je i dalje pri tom stavu.

"Džoker je možda najbolji igrač u ligi. Mislio sam da Embid treba da bude MVP, ali taj momak Džoker... Možda je najbolji igrač u ligi. On je jedano od onih igrača koji beleže organske tripl-dablove. Igra svaku utakmicu isto. Postigne 45 poena, ima 25 skokova, ponekad ima i 18 asistencija. Ponekad sve to na istoj utakmici, 45, 22 i 14. I ne promašuje šuteve", rekao je Lilard.

Tu nisu stale pohvale na račun Jokića.

"Gledati ga kako igra i igrati protiv njega... čovek nikad ne promašuje. Veoma je pametan. Ume da šutira, ume da doda, brine o timskoj igri, skroman je", zaključio je Lilard.

Jokić je sa Nagetsima odavno obezbedio prvo finale u istoriji franšize, a u borbi za prvi šampionski prsten dvostruki MVP će krenuti protiv pobednika "majstorice" između Majamija i Bostona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d