Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.11.2021.

09:35

Lebron izbacio navijače koji su ga vređali VIDEO

Lebron Džejms naterao je obezbeđenje u areni Indijana Pejsersa da izbaci iz sale dvoje navijača koji su sedeli pored terena.

Izvor: B92

Autor:B92

Lebron izbacio navijače koji su ga vređali VIDEO
Foto: Profimedia

Incident se dogodio dva i po minuta pre kraja produžetka meča koji su Lejkersi dobili 124:116.

Lebron je u jednom trenutku počeo da priča sa sudijom upirući prstom u dvoje navijača pored terena.

Nakon kratke diskusije pozvano je obezbeđenje koje je ispratilo dvoje mladih navijača iz dvorane. Dok su izlazili, devojka je imitirala plač bebe gledajući u pravcu Lebrona.

Desetak sekundi pre nego što se obratio sudijama, Lebron je čuvao Domantasa Sabonisa na samo nekoliko metara od pomenutih navijača.

"Ništa mi ne smeta, ali postoji razlika kada navijaš za svoj tim, zviždiš protivniku, ne želiš da bude uspešan i kada se pređe granica nepristojnim gestovima i rečima koje niko ne treba da toleriše. Nikad to ne bih rekao navijaču niti igraču"
, objasnio je Džejms svoju reakciju.

Lebron je predvodio Lejkerse do pobede u Indijanapolisu sa 39 poena, 6 asistencija, 5 skokova i dve blokade, nakon meča suspenzije koju je dobio zbog udaranja igrača Detroit Pistonsa Ajzee Stjuarta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve