<table class="score" cellpading="0" width="100%" cellspacing="0"> <tfoot> <tr> <td colspan="5"> Mektominej 45' – Obamejang 58'</td> </tr> </tfoot> <tbody> <tr class="county"> <td> </td> <td>MAN</td> <td> </td> <td>ARS</td> <td> </td> </tr> <tr class="number"> <td> </td> <td>1</td> <td>:</td> <td>1</td> <td> </td> </tr> </tbody> </table>

1' Počela je utakmica!
Mančester junajted – Arsenal 1:1 (1:0)
Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su sa Arsenalom na "Old Trafordu" rezultatom 1:1 u 7. kolu engelske Premijer lige.

Foto: Gettyimages
KRAJ
90' Dobar udarac, još bolja odbrana Lena
90' Slobodan udarac za Junajted u ispred kaznenog prostora
Naleteo je Mektominej na Davida Luisa koji nije mogao da se skloni i opravdano je dosuđen slobodan udarac.
88' Pritsak Mančester junajteda
Sve češće su domaći ispred gola Arsenala, ali njihovi napadi uglavom završe u gol autu.
81' Ponovo miran tempo
70' Rašford promašuje
Već u narednom napadu je Markus Rašford imao svoju šansu, ali je i on kao Mektominej bio neprecizan
69' Mektominej zamalo promašio!
Umalo je strelac prvog gola sa pet metara glavom postigao i drugi pogodak na meču. Da je upisao i drugi gol bio bi to prvi put u njegovoj karijeri da na jednoj utakmici postigne dva gola.
63' Odličan udarac Pogbe!
Nekoliko centimetara pored leve stative je proletela ova lopta posle šuta Pola Pogbe. Francuski reprezentativac je došao lopte pošto se ona odbila od Granita Džake
58' Goooooooooooool!
Pjer Emerik Obamejang je uspeo da nadmudri odbranu Junajteda i da lako pretvori izgubljenu njihovu loptu u gol.Megvajer je kasnio da izađe, Obamejang je bio duboko iza njega i samo lobovao de Heu za izjednačenje, 1:1.
51' Arsenal propušta dve velike šanse
Toreira je glavno ime u Arsenalu u prethodnih nekoliko minuta, pošto uredno učestvuje u napadačkim akcijama svog tima, ali za sada rezultat se nije menjao
46' Počelo je drugo poluvreme
Kraj prvog poluvremena
45' GOooooooooool!
Mektominej je pogodio desni ugao gola Arsenala i u finišu prvog poluvremena doveo svoj tim do vođstva. Ovo je prvi gol Mektomineja u ovoj sezoni.
43' Kakve dve šanse za Arsenal!
Saka i Genduzi su imali veliku priliku da postignu vodeći gol Arsenala, ali je David de Hea fantastično reagovao
42' Rašford se sapleo u kontri
Imali su fudbaleri Manečester junajteda jako lepu priliku za vođstvo, proigran je Rašford po levom boku, ipak ga je sustigao Sokratis i Rašford se okliznuo, pa je čitava akcija propala.
35' Pepe! Prvi šut Arsenala u okvir gola
Posle akcije po levom boku, na kontra strani proigran je Nikola Pepe, a njegov šut lako je ukrotio De Hea. Ipak, piše se prvi pokušaj Arsenala u okvir gola.
28' Nova velika prilika Junajteda!
Izgubili su loptu na sredini terena fudbaleri Arsenala. Pereira je imao fantastičan solo prodor, lepo gađao desni ugao, ali je Leno bio na visini zadatka i odbranio taj njegov udarac. Ovo je bio najopasniji udarac na večerašnjem susretu.
27' Žuti karton za Rašforda
U borbi za loptu, Rašford je pokupio Sokratisa i taj oštar start je sankcionisan žutim kartonom
21' Pokušavaju domaći da povedu
Istrajni su izabranici Ole Gunar Solskjera, češće su u fazi napada, ali te lopte uglavnom završe u naručju Bernda Lena.
13' Propala kontra Arsenala
Kolašinac je želeo da uposli ili Obamejanga ili Pepea posle prodora po levom boku, ali je njegov centaršut bio neprecizan i završio u rukama Davida De Hee
Arsenal 13 godina bez pobede nad Junajtedom u gostima
8' Šansa za junajted... ništa
Rašford i Megvajer su imali jako lepu priliku za postizanje pogotka, ali Rašford nije zadržao loptu i ona je pripala gostujućem timu.

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: