KLS: Partizan – Sloboda 85:49

Košarkaši Partizana zabeležili su novu pobedu u poslednjem meču Grupe B Superlige Srbije, pošto su savladali Slobodu na domaćem parketu sa 85:49. Košarkaši Partizana igraju protiv Slobode, meč poslednjeg kola grupne faze Superlige Srbije.

 26:14, 17:10, 22:16, 20:9
  PAR   SLO  
  85 : 49  
Kraj! Partizan na 10/10, sledi FMP
Košarkaši Partizana zabeležili su novu pobedu u poslednjem meču Grupe B Superlige Srbije, pošto su savladali Slobodu na domaćem parketu sa 85:49 Kao što je ranije bilo poznato, Partizan će u polufinalu plej-ofa Superlige igrati protiv FMP-a, dok će se u drugom meču sastati Crvena zvezda i Mega Bemaks.
36' Poeni Slobode posle 4:30
Sloboda konačno postiže poene, posle četiri i po minuta igre u četvrtini. Petar Marić je pogodio trojku. Na drugoj strani Novica i Ognjen su napravili seriju od devet poena – 80:44.
33' Loša košarka u "Pioniru"
Posle skoro dva minuta bez poena u četvrtoj četvrtini trojku postiže Jaramaz. Sloboda srlja u napadu i šutira iz neizgrađenih pozicija, ako uopšte uspe da dođe do šuta. Tanasković gubi loptu, a Sloboda posle tri minuta nema poen u poslednjem kvartalu – 68:40.
30' Pušica se "zapalio", Partizan se dodatno "odlepio"
Raspucao se Vasilije Pušica i pogodio četiri trojke iz četiri pokušaja, tri vezane u trećoj četvrtini! Novi plejmejker Partizana radi sve što može kako bi se zadržao u timu i sledeće sezone. Paunović pogađa težak šut i smanjuje prednost domaćina, ali Partizan ostaje na +25 – 65:40!
27' Zagorac dominira
Partizan je nastavio da oscilira, ali Sloboda i dalje ne može da uhvati ritam. Ipak, uspeli su da postignu isto poena ko u celoj drugoj deonici za sedam minuta treće. Trojkom Zagorca, koji dolazi do svog 11. poena, crno-beli idu na 56:34.

thepedja@gmail.com/STARSPORT
23' Oscilacije u napadu crno-belih
Jaramaz pogađa trojku, ali Partizan onda ne dolazi do poena naredna dva minuta. Seriju prekida Pejdž, koji igra sa maskom na licu. Na drugoj strani Simić je bio precizan dvaput – 48:30.
Počelo je drugo poluvreme
20' Sloboda bez odgovora, crno-beli malo usporili u finišu
Pušica je pogodio tek jedno od tri bacanja. Partizan je postigao samo tri poena i poslednja tri i po minuta, ali usled očajne igre Slobode na poluvreme ide sa 43:24.
17' Partizan na +20
Marinković vezuje četiri poena, a Sloboda ulazi u "crnu" seriju i dozvoljava domaćinu da, poenima Gagića, ode na +20 – 40:20.
14' Partizan zaspao pa se za minut probudio
Prvi poeni Partizana u drugoj četvrtini došli su tek posle nešto više od dva minuta igre. Usledila je serija od 6:0 preko Gagića, Pecarskog i Marinkovića i povećanje prednosti crno-belih na +15 – 32:17.
10' Partizan se "odlepio"
U listu strelaca upisali su se Nikolić i Pušica na jednoj, a Trajković i Paunović na drugoj strani. Sloboda dosta greši i Partizan to koristi, pa posle prvih 10 minuta vodi 26:14.
8' Zagorac na osam poena, Partizan na +10
Zagorac pogađa uz dosta nesmotren faul protivnika, a zatim Đorđević ne uspeva da poentira. Nije pogodio ni Tanasković, a seriju promašaja prekinuo je centar Slobode Marić. Na drugoj strani odlično je probio Zagora i pogodio polaganje – 21:11.
6' Mini-serija crno-belih
Veličković, Pejdž i Zagorac prave seriju 7:2 domaćina i postavljaju rezultat na 14:7.
3' Gagić raspoložen na početku
Utakmicu poenima otvara Gagić sa jednim pogođenim slobodnim bacanjem. Igra se dosta brzo i bez previše razmišljanja na startu. Gagić ima pet od ukupno sedam poena crno-belih posle tri minuta igre – 7:5.
Utakmica je počela
Dobrodošli u LIVE BLOG B92

Možda vas zanima

Podeli: