Nova vest
Košarka

Subota, 15.02.2020.

23:20

"Mnogo toga je uticalo na našu igru" VIDEO

Košarkaš FMP Marko Pecarski rekao je da ekipa nije uspela da izdrži jak tempo u meču protiv Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: PT/LN

Autor: PT/LN

Starsportphoto

"Jako teška utakmica. Znali smo šta nas očekuje i kakav je Partizan ekipa. Nismo uspeli da izdržimo taj tempo do kraja. Imamo sada još nekoliko kola i pokušaćemo da se pripremimo što bolje za nastavak sezone", rekao je Pecarski.

FMP je u polufinalu Kupa izgubio od Partizana 85:77.

Kako su Vlada Jovanović i njegov pomoćnik isključeni od strane sudija, meč je preuzeo drugi pomoćnik mladog trenera FMP-a.

"Hteo bih da čestitam ekipi Partizana plasman u finale Kupa, takođe bi čestitao i igračima FMP na velikoj energiji. Mislim da je očigledno da smo početkom treće četvrtine, odnosno u prvih šest minuta, nismo uspeli da poentiramo. Partizan je tu stekao samopouzdanje u šutu, okrenuo rezultat...", rekao je Zarić i dodao:

"Mi smo promašili otvorene šuteve, birali smo loša rešenja, a i u odbrani smo pravili greške. Takođe, desila se i ta tehnička, isključenja, mnogo prekida, mnogo toga je uticalo na našu ekipu. To je period gde smo izgubili utakmicu
".

Finale između Partizana i Zvezde igra se u nedelju od 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve