Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.02.2020.

14:00

Šakota: Moramo pametno protiv Mornara u Baru

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragon Šakota izjavio je da očekuje tešku utakmicu 19. kola ABA lige protiv Mornara u Baru.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Šakota: Moramo pametno protiv Mornara u Baru
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crveno-beli u ponedeljak od 18 časova gostuju ekipi Mornara u Baru.

Posle 18 odigranih utakmica, Crvena zvezda je na četvrtom mestu sa 12 pobeda i šest poraza, a Mornar je sedmi sa skorom 11-7.

"Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja dobro gura u ABA ligi i protiv kluba koji se kroz godine podigao na visok nivo. Imaju odličan tim s puno iskusnih igrača i očigledno je da imaju visoke ambicije i s pravom razmišljaju o njima. Ponoviću se, ali je tako, sve čestitke braći Pavićević na popularizaciji košarke u Baru. Mi moramo da odigramo pametnu utakmicu, zna se kako igra Mornar i da istaknemo u prvi plan naše prednosti“, rekao je trener Crvene zvezde Dragan Šakota za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić naglasio je da Mornar ima odličan tim, da je uložio dosta i u skladu sa tim jasno je da želi u plej-of regionalne lige.

"Mi imamo naše želje i naš cilj, stabilizovali smo se u ABA ligi, što u ovakvom kalendaru koji je jako naporan, nije bilo lako. Pozivam istovremeno i naše navijače kojih ima u velikom broju u Baru i ostalim mestima da dođu i pruže nam podršku kao i prethodnih sezona kada su nam svojim prisustvom puno značili na ovom gostovanju. Idemo na pobedu kojom bi u dobroj atmosferi dočekali i završnicu Kupa Radivoja Koraća“, rekao je Lazić.

ABA LIGA, 19. kolo:

Nedelja:
18.00 Partizan - Budućnost
20.00 Igokea - Krka
Ponedeljak:
18.00 Mornar - C. zvezda
Petak:
Cibona - Mega Bemaks 76:87
Subota:
Cedevita Olimpija - Zadar 90:82
FMP - Primorska 77:65

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu