Nova vest
Košarka 0

6.5.2024.

18:45

Lepe vesti za teže povređenog igrača Mege – novi ugovor

Košarkaš Mege Stefan Miljenović potpisao je novi ugovor sa KK Mega, samo tri dana pošto je doživeo težu povredu kolena u prvom meču polufinalne serije ABA plej-ofa sa Zvezdom.

Izvor: Tanjug, B92

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaš Mege Stefan Miljenović produžio je ugovor sa beogradskim klubom do kraja naredne sezone, saopšteno je iz tog kluba.

U saopštenju se navodi da je Miljenović pre tri dana u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde doživeo težu povredu kolena zbog koje će duži period odsustvovati sa terena.

Crvena zvezda je tada trijumfovala 103:73 i povela 1:0 u polufinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede. Drugi meč na programu je sutra od 20 časova.

Miljenović (23) je ove sezone za ekipu Mege u ABA ligi prosečno beležio 12,1 poen i imao je 3,6 skokova i tri asistencije po meču.

"Miljenović je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate OKK Beograda i plasman u Superligu, pošto je u KLS-u u proseku beležio 17,1 poena, 4,2 skoka i 3,6 asistencije, da bi potom u Superligi bio još bolji sa prosekom od 21,8 poena, uz 5,6 skokova i 5,1 asistencije", navodi se na zvaničnom sajtu Mege.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Ima li igara posle smrti?

Jedan korisnik platforme Steam nedavno se raspitivao oko mogućnosti da svoju kolekciju igara na ostavi nekome nakon svoje smrti koristeći testament.

HCL

21:19

45 min

Novo Sport Video Menu