Nova vest
Košarka

Sreda, 15.01.2020.

19:30

"Niko ne veruje da ćemo ići na Fajnal-for"

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović svestan je da njegovoj ekipi neće biti nimalo lako da se plasira na završni turnir Evrolige.

Izvor: MT

Autor: MT

EPA-EFE/TOMS KALNINS

Za tim iz Istanbula trenutno je i TOP 8 uspeh, ali gledajući kvalitet igrača i stručnog štaba, ne bi bilo iznenađenje kada bismo ih videli u završnici elitnog takmičenja.

Fenerbahče je ušao u seriju dobrih rezultata, zabeležio šest uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima, a poslednju pobedu ostvarili su protiv ASVEL-a sa 86:64.

"Bio je to veoma dobar meč, posebno u odbrani u prve dve četvrtine. To se odrazilo na napad i zatvorili smo prvo poluvreme sa veliko mrazlikom. Najgori deo je bila treća četvrtina. Nismo igrali strpljivo i nismo dobro koristili loptu, dali smo samo 13 poena. Uglavnom, čestitam igračima. Moramo da nastavimo ovako", rekao je Obradović.

Fenerbahče je trenutno na desetom mestu sa skorom 8-11, ima jedan trijumf manje od Crvene zvezde.

"Ima smisla, s obzirom na to kako smo plasirani. Niko ne veruje da ćemo ići na Fajnal for. Jedini put za nas je da unapredimo igru. Nismo na kraju još. Ima mnogo utakmica i u Turskoj i sada gledamo na sledeći meč", rekao je Obradović.

Fenerbahče naredni meč igra sa Barselonom u četvrtak od 18.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve