Nova vest
Košarka

Sreda, 08.01.2020.

11:35

Đorđević: Partizan i sa finansijske strane pokazuje da želi u Evroligu

Aleksandar Đorđević, trener Virtusa iz Bolonje, kaže da će njegovoj ekipi biti veoma teško protiv Partizana na startu druge faze Evrokupa.

Izvor: PT

Autor: PT

Đorđević: Partizan i sa finansijske strane pokazuje da želi u Evroligu
EPA/VALDA KALNINA

Partizan u sredu od 20 časova dočekuje italijanskog predstavnika u prvom kolu top 16 faze.

"Takav je ritam da čim se završi prethodna utakmica da se odmah razmišlja o sledećoj. Ovo je najvažnija u top 16 fazi. Partizan je ekipa i klub koji raste i koji svojim čak i finansijskim moćima pokazuje da želi korak napred, ka Evroligi", rekao je Đorđević, a prenosi Partizan TV.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije zna šta ga čeka.

"Znamo šta nas čeka, znamo da će biti jako teška utakmica. Partizan je izvanredna ekipa, atletski spremna, imaju mnogo igrača koji sa loptom znaju sve. Moramo da budemo jako dobri".

Legenda KK Partizan ne zaboravlja šta je sve naučio dok je nosio crno-bele boje.

"Uvek je fantastično kada se čovek vrati u svoj grad, kada dođeši pred veličinu koja nas je učila ne samo sportskim manirima i kulturi, već i životu. Mene za ovaj klub vezuju fantastične emocije, od dečaka sam izrastao u čoveka i naučio sam da taj čovek mora da ima određene principe. Zauvek ću biti zahvalan Partizanu koji mi je mnogo dao", zaključio je Sale.

Pored Partizana i Virtusa u grupi E igraju još Darušafaka i Trento.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve