Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.12.2019.

11:58

Partizan opet u "Hali sportova", ali kao gost

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa ne sme Megi u predstojećem meču ABA lige da dozvoli da kontroliše meč.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Partizan opet u
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Italijan je istakao i da regionalno takmičenje ima veliki značaj za crno-bele.

"Oni su mlada ekipa, veoma talentovana, zabeležili su u prošlom kolu pobedu na način koji im, uslovno rečeno, može dati krila u nastavku takmičenja. Na nama je da ih iskontrolišemo i uvedemo u svoj ritam", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Deset uzastopnih pobeda vezao je Partizan u sudarima sa Megom, koja je pride u nekim ranijim sezonama izgrala uverljivije nego sada, pa su crno-beli izraziti favorite sa kvotom 1,20 na dvojku. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Mega - Partizan.

Partizan će u petak na Novom Beogradu gostovati Megi u desetom kolu ABA lige.

"I Mega i mi smo u poziciji da nam je svaka utakmica u ABA ligi od velike važnosti i tako se za nju pripremamo",
naveo je Trinkijeri.

On je istakao da će gostovanje u hali "Ranko Žeravica" za crno-bele imati poseban značaj.

"Igraćemo u hali u kojoj su ispisane mnoge stranice u bogatoj istoriji Partizana i to će nam biti dodatna inspiracija. Očekujem dobru košarku a verujem i da će u hali biti puno naših navijača", kazao je trener crno-belih.

Kapiten Partizana Novica Veličković takodje je istakao radost zbog povratka u nekadašnju Halu sportova.

"Raduje me što ćemo ponovo igrati u ovoj hali, makar i kao gosti. Svi znamo šta za Partizan ona znači i kakvu emotivnu vrednost ima. Čeka nas Mega, tim koji je uvek u svom sastavu ima dosta talentovanih igrača i ti se igrači razvijaju iz utakmice u utakmicu i igraju sve bolje. Naš zadatak je da iskoristimo naše prednosti i sprečimo ih da se rastrče i igraju na način koji im odgovara"
, poručio je Veličković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve