Nova vest
Košarka

Nedelja, 03.11.2019.

00:00

Trener FMP-a o tome šta njegov tim koštalo poraza protiv Partizana

Trener FMP-a Vladimir Jovanović ocenio je da je "prazan hod" u trećoj četvrtini koštao njegov tim boljeg rezultata protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener FMP-a o tome šta njegov tim koštalo poraza protiv Partizana
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli pobedili su FMP sa 90:85 u petom kolu regionalne ABA lige.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Imali smo prazan hod sredinom i krajem treće četvrtine i to nas je možda koštalo rezultata. Bio je plan da rezultatski budemo što duže u igri, što nam je i uspelo. Doduše, bode oči 20 izgubljenih lopti. Mislim da je to previše, ali odigrali smo koliko smo u ovom trenutku mogli i da pariramo energetski ekipi Partizana. Zaboravićemo ovo i spremamo se za naredne protivnike", rekao je Jovanović na konferenciji za medije.

On je istakao da je njegov tim primio mnogo lakih koševa, što do sada nije bilo karakteristično.

"Znali smo da Partizan napada tim kratkim rolovima. Nismo dobro komunicirali, nismo se ni dobro čuli sa klupe. Primili smo neke poene za koje smo mislili da ne treba da ih primamo. Na minut i po pre kraja smo imali jednu od ključnih izgubljenih lopti. Na naš aut, izgubili smo loptu, mi smo napravili grešku, ali moji igrači su to uradili u najboljoj nameri. Hteli su brzo, a to često pređe u brzopleto", zaključio je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve