Nova vest
Košarka

Nedelja, 20.10.2019.

11:26

Vučić o "kukanju" Zvezde i Partizana i tome ko je "nečiji ljubimac"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se uskoro objaviti podatke koliko je država davala novca fudbalskim i košarkaškim klubovima.

Izvor: LN

Autor: LN

Vučić o
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

On je izjavio da će to uraditi ministar finansija Siniša Mali "već sutra ili preoksutra".

Vućić je u septembru najavio da će "po povratku iz SAD objaviti tačan iznos novca dat Partizanu i Zvezdi i da će se tada znati koji je klub navodno nečiji ljubimac".

Predsednik je, gostujući na TV Prva, rekao da će se kada ministar Mali objavi te podatke videti da im je država dala "brdo para".

"Ne samo da će se videti šta je država dala direktno, već i javna preduzeća, šta je dala Srbija, a šta Beograd, lokalne samouprave i da svi vide ljudi koliko smo para potrošili i na jedne i na druge, a kako i jedni i drugi samo kukaju na državu kada im tako odgovara, pošto je uvek najlakše alibi tražiti u držaavi i okriviti je za nešto", naveo je Vučić.

Dodaje da su ga tako ranije okrivili i što je pomogao građanima zadužneim u švajcarskim francima, iako su ga prethodno oni koji su podsticali građane da se tako zaduže napadali u novinama jer neće da razgovara sa zaduženim građanima.

Vučić je istakao da su ga posle napadali kako se meša u ono što nije njegov posao, kao i kada je rešio problem za građane u Bristolu.

Naveo je da je to kada postoji svađa između paritzvanovaca i zvedaša, pa se "jedni sećaju penala koji je za Zvezdu sviran protiv Inđije, a ovi drugi poništenog gola Zvezde protiv Partizana".

"Zato je potrebno samo da se izađe sa podatkom koliko smo mi para dali, jer je to posao države, a vi se svađajte koliko god hoćete i albilije tražite za svoje neuspehe na razne nacicne i ne zanima me dalje", konstatovao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d