Nova vest
Košarka

Petak, 19.07.2019.

16:06

Zvezda: Kuzmić u svesnom stanju, diše i postepeno komunicira

Tročlana delegacija KK Crvena zvezda posetila je u petak popodne povređenog Ognjena Kuzmića i informisala se od lekarskog tima o njegovom oporavku.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda: Kuzmić u svesnom stanju, diše i postepeno komunicira
Foto: KK Crvena zvezda

Delegacija KK Crvena zvezda obišla Kuzmića, koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu. Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju crveno-belih o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći. "Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno", navodi se iz tabora šampiona Srbije. KK Crvena zvezda i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša njihovog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d