Nova vest
Košarka

Sreda, 26.06.2019.

18:38

Bruks: Jeste "grupa smrti", ali tim bolje za nas VIDEO

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks rekla je danas da je ekipa spremna i da jedva čeka početak Evropskog pvenstva

Izvor: PT

Autor: PT

Bruks: Jeste
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Spremne smo da pružimo sve od sebe i da iz grupe izađemo kao pobednici. Jeste "grupa smrti", ali mislim da je to i bolje za nas, da nikoga ne potcenjujemo i da budemo spremne za četvrtak, pa petak i onda nedelju", kaže Bruks za TV Prvu.

Evropsko prvenstvo za žene u Srbiji i Letoniji počeće u četvrtak, a srpsku selekciju prvog dana očekuje duel s Belorusijom. Dan kasnije ekipa Marine Maljković igraće protiv Rusije, a 30. juna protiv Belgije.

"Dobra atmosfera uvek vlada, pripreme su prošle izvanredno. Van terena smo super, a to se prenosi i na teren. Od 2015. godine sve se promenilo, ali znam da smo mentalno spremne da ove utakmice iznesemo na najbolji mogući način", dodaje udata Bruks, čije je devojačko prezime Milovanović.

Druga faza Evropskog prvenstva igra se u "Štark areni", a Bruks kaže da je još rano da se priča o tome.

"Idemo utakmicu po utakmicu, u četvrtak nam je najbitnija utakmica. Samo da prođe prvi meč, prvih minut-dva, a sve dalje ćemo videti", zaključuje kapiten reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve