Nova vest
Košarka

Četvrtak, 06.06.2019.

11:17

Nikolić: Recept za majstoricu igra iz prve utakmice

Košarkaš Partizana Aleksej Nikolić, posle poraza od FMP-a u polufinalu plej-ofa Superlige, rekao je da je njegova ekipa pravila greške u prelomnim momentima.

Izvor: SN

Autor: SN

Nikolić: Recept za majstoricu igra iz prve utakmice
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Zaslužena pobeda FMP-a. Borili smo se do kraja, izgubili smo ritam u drugom poluvremenu‚ oni su ga našli. Bilo je teško igrati, ali borili smo se da izvučemo utakmicu", rekao je Nikolić novinarima posle meča.

Plejmejker crno-belih istako je njegova ekipa u drugom poluvremenu imala pad energije, što su košarkaši FMP-a na pravi način iskoristili.

"Stali smo i u napadu i odbrani. Nestalo je energije, ali opet smo imali karakter i borili se do kraja kao i svaki put. Grešili smo, ali i dalje smo u igri. Čeka nas majstorica, a recept je da igramo kao u prvoj utakmici. Moramo da vidimo gde smo grešili i da to ispravimo", rekao je Nikolić i dodao da će u igranje pred domaćim navijačima biti plus.

"Imamo kvalitet da iznesemo utakmicu. Na domaćem terenu lakše igramo", zaključio je NIkolić.

Odlučujući meč za plasman u finale Superlige, u koje se već plasirala Crvena zvezda, Partizan i FMP će igrati sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve