Nova vest
Košarka

Petak, 24.05.2019.

16:10

Barselona (ne)zainteresovana za Milutinova

Posle fenomenalne sezone u Olimpijakosu, Nikola Milutinov želja je mnogih evropskih ekipa.

Izvor: LN

Autor: LN

Barselona (ne)zainteresovana za Milutinova
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Grčki mediji su prvobitno preneli da je Barselona izuzetno zainteresovana za usluge srpskog centra i da planira da mu ponudi 7 miliona evra u okviru trogodišnjeg ugovora.

Ipak, renomirani košarkaški portal Eurohoops saznao je da do konkretnih razgovora između Barse i Milutinova nije došlo i da je Nikola zadovoljan u Pireju.

Kako se navodi, predstavnici Milutinova su se našli sa predstavnicima Olimpijakosa u petak i došli do zaključka da je obe strane žele zajedničku budućnost.

Bivši igrač Partizana pod ugovorom sa Pirejcima je na još godinu dana.

Pored Barselone, interesovanje za Nikolinim uslugama još ranije je izrazio i CSKA iz Moskve, a opšte je poznato da prava na njega u NBA ligi imaju San Antonio Sparsi, koji ga pomno prate od dolaska u Grčku.

Odluka Olimpijakosa oko Milutinova, kao i oko brojnih drugih stvari vezanih za narednu sezonu, zavisiće uveliko od toga da li će crveno-belima iz Pireja biti odobren zahtev za priključenje u ABA ligu.

Srpski košarkaš je ove sezone u Evroligi imao prosek od 11,7 poena i 7,9 skokova za 26 minuta po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve