Nova vest
Košarka

Petak, 24.05.2019.

11:19

Niste verovali u Džokera

Nikola Jokić konačno je razrešio sve dileme u vezi sa svojim nastupom na Svetskom prvenstvu i pokazao da je javnost pogrešila u vezi s njim.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Niste verovali u Džokera
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Mesecima se nagađalo da li će zvanično najbolji centar NBA lige, što indirektno znači i sveta, biti u sastavu selektora Aleksandra Đorđevića u Kini krajem leta.

U nedavno sprovedenoj anketi portala B92, od 11.228 učesnika njih 5.383, odnosno 47,94% bilo je uvereno da neće jer ga ne interesuje Srbija.

Još 1.579 učesnika ankete je takođe smatralo da Jokić neće igrati za Srbiju zbog naporne sezone u dresu Denver Nagetsa, s kojima je stigao do polufinala Zapada NBA lige.

To je čak 6.962 anketiranih koji ga nisu očekivali u Kini. U Jokića je verovalo 4.266 anketiranih, od kojih je samo 1.623 ili 14,45% bilo uvereno da neće propustiti Mundobasket.

Rezultati ankete B92

"Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", razrešio je Jokić sve nedoumice.

Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta, a Srbija će u prvoj fazi igrati u Grupi D sa Angolom, Filipinima i Italijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d