Nova vest
Košarka

Subota, 11.05.2019.

14:31

Trinkijeri pred Slobodu: Ponovo će ključni faktor biti koncentracija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će i na predstojećoj utakmici protiv Slobode ključni faktor biti koncentracija.

Izvor: B92

Autor:B92

Trinkijeri pred Slobodu: Ponovo će ključni faktor biti koncentracija
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaši Partizana u nedelju 12. maja gostuju Slobodi u Užicu u petom kolu Superlige Srbije.

"Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno voli košarku. Današnji dan ćemo iskoristiti da se oporavimo i pripremimo za duel sa Slobodom, koja će biti maksimalno motivisana da pokaže sve svoje kvalitete", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Sa četiri trijumfa u četiri odigrana kola, Partizan se nalazi na čelu Grupe B, dok je Sloboda u drugoj polovini tabele sa učinkom 1/3.

"U dosadašnjem toku lige smo videli koliko nedostatak koncentracije može biti opasan, stoga će to ponovo biti ključan faktur u sutrašnjoj utakmici", poručio je Trinkijeri.

U timu Partizana neće biti Markusa Pejdža, koji je na utakmici protiv Novog Pazara doživeo nezgodan udarac u nos, nakon čega mu je ukazana pomoć u novopazarskoj bolnici.

Pejdža u ponedeljak očekuje kontrolni pregled posle kojeg će biti potvrđeno koliko će odsustvovati sa terena, naveli su crno-beli.

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova u užičkoj hali "Veliki park".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve