Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.04.2019.

22:00

Gordić: Treba da nas je sramota! VIDEO

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić rekao je da njega i njegove saigrače treba da bude sramota zbog ubedljivog poraza od Crvene zvezde u Beogradu.

Izvor: SN

Autor: SN

Gordić: Treba da nas je sramota! VIDEO
Foto: Starsport

Iako je odluka kluba da igrači podgoričke Budućnosti neće davati izjave posle utakmice sa Crvenom zvezdom, Nemanja Gordić se pojavio u miks zoni i bio kratak i jasan.

"Nemam mnogo da pričam, treba da nas je sramota ovog poraza večeras i treba da imamo ličnog ponosa i karaktera da izađemo u sredu, naravno pametno sa karakterom i da nastavimo da se borimo, jeste 2:0 Zvezda igrala bolje dva meča, oni su odbranili svoj teren, a sada je na nama da uradimo isto", poručio je Gordić.

Na pitanje da li je razlika bila previsoka, Gordić je bio jasan.

"Utakmica je bila gotova već krajem treće četvrtine, kada je bilo 20 razlike, a to što su oni igrali do samog kraja pokazuje koliko su motivisani da nas dobiju i mi to moramo da iskoristimo kao motiv za treću utakmicu"
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve