Nova vest
Košarka

Subota, 13.04.2019.

10:40

Barović: Ako pobedimo Zvezdu u nedelju, svi minusi se brišu

Košarkaši podgoričke Budućnosti posle poraza u Beogradu od Crvene zvezde (91:72) veruju da će njihov tim u nedeljnom meču odigrati mnogo bolje.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Barović: Ako pobedimo Zvezdu u nedelju, svi minusi se brišu
Foto: Starsport

Crveno-beli su u finalnoj seriji poveli sa 1:0 i sada imaju novu priliku da pred svojim navijačima dođu do nove pobede.

U taboru Budućnosti veruju da će biti u stanju da odgovore i odigraju znatno bolje nego u petak kada su posle pada u trećoj i četvrtoj četvrtini dozvolili Crvenoj zvezdi da stekne veliku prednost.

Košarkaš Budućnosti Filip Barović rekao je da ovakvi mečevi ne mogu da se igraju bez energije i koncentracija mora da bude prisutna svih 40 minuta.

"Ovakve utakmice ne mogu da se igraju mlako i bez energije. Moramo da igramo jako od početka do kraja i da drzimo fokus svih 40 minuta, a presudilo je to što mi fokus nismo uspeli da držimo sve vreme", rekao je Barović.

Centar podgoričke ekipe naveo je i da je Crvena zvezda kaznila njihove greške, ali da je u nedelju novi meč i da je sve moguće. On se osvrnuo i na to što je Zvezda ove sezone dobila sva četiri meča sa Podgoričanima.

"Oni su naše greške kaznili, tako rade dobre ekipe. Treba da se odmorimo, da se spremimo, čeka nas nova utakmica. Ako dobijemo, briše se ovo što je sada bilo. U prve tri utakmice to nije bio isti naš tim. Došli su novi igrači, novi sistem i ja verujem u ovaj sistem i u ovu ekipu da u nedelju može da iznenadi. Ipak, ne bi bilo ni iznenađenje da mi dobijemo u nedelju. Dovoljno smo iskusni i pametni da greške ispravimo, mislim da će to biti mnogo bolje. Ne možemo da kontrolišemo igru, pa da se raspadnemo, to ne sme da se dešava", zaključio je Barović.

Druga utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 19 sati takođe u Beogradu, u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve