Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.03.2019.

19:27

Pjaniđani: Navijači znaju da se ne predajemo, idemo u plej-of

Nakon poraza Armanija u Madridu od Reala, njihov trener, Simone Pjaniđani izjavio je da veruje da će njegov tim otići u plej-of.

Izvor: SN

Autor: SN

Pjaniđani: Navijači znaju da se ne predajemo, idemo u plej-of
Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images

Košarkaši Armanija ili Olimpije Milana su tri puta u svojoj istoriji bili osvajači Evrolige, a u poslednje vreme ne beleže baš najbolje rezultate, pa bi Simone Pjaniđani mogao u tekućoj sezoni da napravi veliki iskorak i odvede italijanskog giganta u Top 8.

Armani je trenutno sedmi na tabeli sa 14 pobeda i 13 poraza, a u narednom kolu igraće protiv Panatikaikosa kome takođe "gori pod nogama" što se tiče odlaska u narednu fazu takmičenja.

Zanimljivo da će njihov Mediolanum Forum biti zauzet, pa će PAO dočekati u dvorani Desio.

"maćemo podršku nekoliko hiljada naših navijača, ne onoliko koliko smo navikli. Ipak, očekujem njihovu pomoć, baš kao što su nam pomogli protiv Makabija ili Olimpijakosa. Ljudi su shvatili da se mi nikada ne predajemo i to znaju da nam vrate. Vidim našu šansu da dostignemo plej-of. Pokušaćemo da ostvarimo to svi zajedno, a počećemo pobedom nad Panatinaikosom"
, poručio je Simone Pjaniđani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve