Nova vest
Košarka

Petak, 08.02.2019.

20:00

ŽOC ne želi Teodosića, evroligaši se raspituju

Miloš Teodosić, srpski košarkaš i kapiten reprezentacije Srbije, na pragu je povratka u Evropu posle otkaza u NBA ligi.

Izvor: LN

Autor: LN

ŽOC ne želi Teodosića, evroligaši se raspituju
EPA-EFE/MIKE NELSON

Teodosić je prethodnih godinu i po dana predstavljao Los Anđeles Kliperse, ali je u četvrtak, neposredno pred istek NBA trejd roka, dobio otkaz u tom timu.

Miloš je i ranije tokom ove sezone najavio povratak u Evropu, ali nije bio siguran da će se on desiti pre završetka tekuće sezone. Ipak, posle ovog otkaza, stvari su mnogo jasnije za njega.

Kako prenosi obavešteni košarkaški portal Sportando, Teodosić će se vratiti u Evropu, ali to neće učiniti potpisivanjem za tim koji sa klupe vodi proslavljeni srpski stručnjak Željko Obradović, popularni "ŽOC".

Fenerbahče nije zainteresovan za Teodosića jer ne želi da menja trenutni sastav, u kojem na poziciji "jedan" imaju Kostasa Slukasa, Bobija Diksona i Sinana Gulera.

Za Teodosićeve usluge najzainteresovaniji su turski Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Ukoliko Teodosić pređe u Efes pridružiće se svom reprezentativnom saigraču Vasiliju Miciću, koji ove sezone važi za jednog od najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve