Nova vest
Košarka

Sreda, 23.01.2019.

21:31

Jovanović odveo Lokomotivu u Top 8, a Cedevita primila "stotku"

Pobedom nad Ratiofarmom, Lokomotiva iz Kubanja je obezbedila plasman u najboljih osam timova Evrokupa, dok je Cedevita zabeležila i četvrti poraz u Top 16 fazi.

Izvor: SV

Autor: SV

Jovanović odveo Lokomotivu u Top 8, a Cedevita primila
EPA/VALDA KALNINA

Ruska ekipa, koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Vlada Jovanović, trijumfovala je na svom parketu rezultatom 88:76.

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bio je Dorel Rajt sa 20 poena, a po deset su ubacili VItalij Fridzon, Mateuš Ponitka i Džahuan Džonson.

Za nešto manje od 11 minuta na parketu, doskorašnji centar FMP Železnika Dragan Apić je upisao sedam poena uz dva skoka, asistenciju i dve izgubljene lopte.

Na drugoj strani, za nemački sastav 16 poena je ubacio Džavonte Grin, tri manje je postigao Rajan Tompson, a Bogdan Radosavljević je upisao šest poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pred svega 500 gledalaca u Zagrebu je ekipa Uniksa ubacila 100 poena domaćoj Cedeviti, koja je imala sasvim solidno napadačko veče i uzvratila je sa 83 poena.

Sjajnu partiju za tim iz Kazanja je pružio Jevgenij Kolesnikov sa 20 poena, od toga četiri trojke bez promašaja, Melvin Idžim ga je pratio sa 18, dok je Džamar Smit upisao 16.

Ulogu lidera u Cedeviti je u sredu uveče od Džejkoba Pulena, koji je ubacio svega pet poena uz katastrofalan šut iz igre, preuzeo Eldžin Kuk (18 poena), a najveću podršku je imao u Toniju Katiću (12 poena) i Edu Muriću (11 poena).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve