Nova vest
Košarka

Sreda, 16.01.2019.

17:13

KK Crvena zvezda predstavila novog sponzora

KK Crvena zvezda započeo je poslovnu saradnju i potpisao ugovor sa renomiranim svetskim brendom "Old Spice".

Izvor: LN

Autor: LN

KK Crvena zvezda predstavila novog sponzora
Foto: KK Crvena zvezda

Prvi među prinovama u Novoj godini je svetski poznat brend na polju proizvoda za ličnu negu, koji je osnovan daleke 1937. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Osim na terenu, gde je trenutni lider ABA lige i učesnik TOP 16 faze Evrokupa, KK Crvena zvezda radi i na ojačanju svog sponzorskog pula i povećanju broja poslovnih prijatelja, koji su uz klub i crveno-bele boje", navodi se na sajtu Crvene zvezde. Ovim povodom u ime KK Crvena zvezda govorio je direktor Filip Sunturlić: ’’Baš kao i što stručni štab i igrači imaju svoj posao na terenu i do sada ga rade fantastično, tako i mi kao menadžment kluba imamo puno posla da im obezbedimo što bolje uslove. U skladu sa tim, ove sezone smo dodatno pojačali sponzorski pul. Veoma smo ponosni što je jedan takav prepoznatljiv i svetski poznat brend prepoznao naš rad i video u Crvenoj zvezdi novog partnera", istakao je Sunturlić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve